Cine suntem?

EXALCO SA

Exalco România este membră a Exalco SA, una dintre cele mai mari companii producătoare de aluminiu din Grecia, cu activitate în peste 20 de ţări din întreaga lume.

EXALCO ROMÂNIA

Exalco România a fost fondată în 2003 şi este situată în propriul său centru logistic de 10.000 mp în sos. Centurii nr.11, Bragadiru, Jud. Ilfov.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastra este dezvoltarea de sisteme si aplicatii avansate pentru uşi, ferestre, pereţi cortină şi aplicaţii speciale, care acoperă orice cerinţă în construcţii.
Cu ce ne ocupăm?

Exalco Romania este furnizor de sisteme de aluminiu cu aplicatii multiple in cladiri rezidentiale, comerciale sau industriale. Oferim solutii comerciale si tehnice optime pe toata perioada constructiei, de la etapa de proiectare si bugetare pana la implementarea propriu-zisa, in stransa colaborare cu arhitectii, designerii, antreprenorii, constructorii, executantii si montatorii implicati in dezvoltarea acesteia.

Producatorii si montatorii de sisteme de aluminiu – fie ele sisteme de usi si ferestre, fatade cortina, compartimentari, placari, balustrade, sisteme de umbrire – sunt cei mai importanti in implementarea acestor solutii, iar colaborarea cu acestia este o etapa importanta in gasirea si realizarea solutiilor de inchideri, in vederea asigurarii calitatii constructiilor finale.
Filozofia colaborarii noastre cu toate partile implicate are cateva aspecte importante:

  • Crearea unei bune cooperari, bazata pe comunicarea deschisa;
  • Utilizarea workshopurilor pentru a facilita dezvoltarea proiectarii;
  • Utilizarea expertizei noastre pentru a aduce cunostinte in toate etapele procesului de constructie;
  • Dezvoltarea unui echilibru adecvat intre cele mai bune practici, standardele locale si tehnologiile de constructie;
  • Integrarea proceselor de dezvoltare durabila in cadrul proiectului, inca din etapa initiala a proiectarii;
  • Implementarea si monitorizarea unui standard de calitate acceptat pentru proiectare si constructie.

 

Va stam aproape

Cu orice informatie despre produsele si serviciile noastre, cu recomandari si solutii. Trimiteti un mesaj catre noi sau contactati-ne

Sos. Centurii nr.11, Bragadiru, Ilfov,

+40 0728 063 000

+40 21 369 32 75/76/77/78

office@exalco.ro

Verificați termenii și condițiile

2 + 12 =