Adresa: Sos. Centurii, nr.11 Bragadiru, jud. Ilfov Telefon: (+4021) 369 32 75/76/77 Email: office@exalco.ro Program: Luni - Vineri 08:30 - 17:00

ORAMA MINIMAL FRAME

Sistem de deschidere glisantă cu izolare termică

CERTIFICĂRI

Valori Uw (în funcție de tipul și dimensiunea sticlei)
De la 0,7 la 1,7 W / m2K

Izolare fonică
până la 39 dB

Permeabilitate la aer
EN 12207 : Class 4

Rezistența la efracție
ENV 1627

Etanşeitatea la apă
EN 12208 : Class 7A

Accesibilitate
DIN 18040 -2

Rezistenăa la încarcarea din vânt
EN 12210 : Class C5

Certificat
Click aici pentru a descarca

Sistemul Orama se pretează pentru montajul ascuns în podea / tavan oferind aspectul unei ferestre fără cadru, cu lăţimea maximă vizibilă de 3 cm a profilelor verticale.
O altă caracteristică importantă a acestui sistem este soluţia fara profile de colţ, ce permite vederi neîntrerupte.
Orama Minimal Frame este un sistem cu barieră termică, la care se poate folosi geam termopan sau tripan , cu role din oţel inoxidabil şi care realizează drenarea apei fără probleme si fără a fi vizibilă.
Rolele de mare capacitate şi căile de rulare realizate din oţel inoxidabil permit o acţiunare lină şi silenţioasă iar glisarea se face extrem de uşor chiar şi in cazul suprafeţelor mari din sticlă.
Sisteme de acţionare şi închidere electronică pot fi folosite pentru a creşte confortul în operare şi nivelul de securitate.
Sistemul de blocare multi-punct de înaltă calitate, dezvoltată de către ORAMA oferă cea mai bună rezistenţă anti-efracţie existentă, în conformitate cu standardele europene.

Descarcă: ORAMA Flyer
Site: ORAMA
exalco sistem glisant orama minimal frames
Website Orama Minimal Frames