Adresa: Sos. Centurii, nr.11 Bragadiru, jud. Ilfov Telefon: (+4021) 369 32 75/76/77 Email: office@exalco.ro Program: Luni - Joi 08:30 - 17:00, Vineri 08:30 - 15:00

EXALCO PERGOLA

Sistemul de umbrire

EXALCO PERGOLA oferă un sistem pentru umbrire, cu lamele rotative. Este un sistem integral din aluminiu, care realizează un acoperiș etanș la apă odată ce lamelele de umbrire sunt așezate pe poziţia ”închis”. Apa pluvială este drenată de-a lungul unui jgheab ascuns și evacuată prin interiorul montanţilor. Sistemul este extrem de rezistent la acţiunea zăpezii şi vă permite să vă bucuraţi de experienţa în aer liber pe tot parcursul anului, indiferent de condiţiile meteorologice.

Caracteristicile principale ale sistemului:
– Mecanisme ascunse de acţionare, cu operare silenţioasă, îmbinări si elemente de suport ascunse.
– Pergola include un sistem complet de drenaj al apei.
– Posibilitatea rotirii lamelelor la unghiuri de la 0° la 120° este menită să creeze o atmosferă confortabilă în toate anotimpurile, asigură iluminarea naturală și ventilaţia ideală, folosind un senzor simplu de comandă și control pentru protecţie la ploaie, vânt și zăpadă.
– Posibilitatea de a alege între lamele standard sau lamele prevăzute cu iluminare cu LED-uri, finisajele disponibile fiind din întreaga gamă de culori RAL sau de imitaţie de lemn.
– Necesită activităti minime de întretinere, datorită proprietăţilor excelente ale aluminiului din care este realizat sistemul.
– Părţile laterale ale sistemului PERGOLA pot fi prevăzute cu pereţi mobili din sticlă, pentru asigurarea unei protecţii suplimentare.

Este un sistem ideal pentru utilizare în spaţii exterioare și semi-exterioare în aplicatii rezidentiale, hoteliere, spaţii comerciale sau alte diverse domenii.