Uşi de Acces

Premium Security Doors

Residence Doors

Hotelia Doors

Usi de Acces

Atat pentru aplicatii comerciale cat si rezidentiale usile de acces Exalco Premium Security Doors au un design liniar complet, cu bariera termica de 34mm din poliamida, cu proprietati termice, fonice si de hidroizolatie de inalt nivel si vin cu o estetica versatila, usor adaptabila oricarui tip de design. Sistemele de usi de acces Exalco sunt compatibile cu sisteme de control de acces existente care pot fi controlate prin sisteme Smart Home – cititor de carduri RFID, de amprente sau tastatura.

Premium Security Doors

Premium Security Door este un nou sistem de uși de acces adecvat pentru aplicații rezidențiale high-end, ce combină estetica cu funcționalitatea și oferă cele mai bune performanțe termice disponibile.

Residence Doors

Este un nou sistem de uşi de acces de lux pentru aplicaţii comerciale şi rezidenţiale care combină estetica cu functionalitatea.

Hotelia Doors

HOTELIA DOORS este un sistem de uşă cameră de hotel, cu un panou izolant 60mm pentru a realiza separarea sunetului necesară între coridor şi dormitoare.

Performanțele Sistemelor

Sistemele noastre de deschidere batante asigură izolare termică şi fonică si de asemenea un nivel de performanţă superioară împotriva intemperiilor.
Permeabilitate la aer
Etanşeitatea la apă
Rezistenţa la încarcarea din vânt
Coeficientul de transmisie termică Uf
Specificaţii Tehnice

Aliajul de aluminiu

EN AW 6060T6
EN 15088:2005

Vopsirea în câmp electrostatic

Conform standardului
european QUALICOAT

Anodizarea

Conform standardului
european QUALANOD

Toleranţe

EN 12020-2

Garnituri

EPDM / EPDM Foam

Paleta de culori

Culori RAL

Vopsirea electrostatică oferă o mare varietate de opțiuni de culoare, mată, metalică, relief etc., oferind posibilități nelimitate designerilor și arhitecților pentru satisfacerea unor cerințe estetice specifice.

WOOD IMITATION

WOOD IMITATION este o metodă de a prelucra profile din aluminiu pentru a imita lemnul.

Inspiră-te

Proiecte realizate cu sisteme EXALCO