Proiect: Lucrări de amenajare și modernizare zone de interes turistic – Sudul Litoralului  (Mangalia Saturn) – Structură metalică punct Belvedere

Investitor: Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Mangalia, jud. Constanța

Arhitect: DecoDesign Team

Executant: SCDA INFRASTRUCTURA

Zile de vară fără sfârșit, nopți cu farmecul lunii pline, plimbări la malul mării în locuri superbe de promenadă așa cum există peste tot în zonele de litoral renumite din lume.

Toate acestea au fost în această vară foarte aproape de noi, pe faleza recent reabilitată din zona sudului litoralului romanesc Saturn-Mangalia.

Starea de bine proaspăt resimțită odată cu aceasta necesară și asteptată reabilitare este datorată și unei soluții tehnice deosebite ce a fost aleasă de catre specialiștii implicați în acest proiect: placarea cu Aluminiu compozit – EXALCO BOND IR GRAY BLUE.

Pe lângă rolul practic funcțional de loc de repaus și adăpost, alegerea acestui tip de material și mai ales finisaj deosebit evidențiază în décor această structură, în același timp integrând-o cu paleta de culori a elementelor naturale ce o înconjoară.

Aluminiul, metalul și lemnul împreună cu cerul, marea și valurile într-o armonie firească ne vor aștepta în drumurile noastre de vacanță.