Sos. Centurii, nr.11 Bragadiru, jud. Ilfov

+40 21 369 32 75/76/77

office@exalco.ro

Luni – Joi 08:30 – 17:00, Vineri 08:30 – 14:00

Sisteme Arhitecturale
tamplarie aluminiu

Tamplarie din aluminiu pentru usi și ferestre

Pe piaţa de astăzi sistemele de tamplarile din aluminiu batante pentru uși și ferestre sunt principala alegere pentru arhitecţi, ingineri şi constructori în vederea utilizării construcţiilor rezidenţiale şi construcţiilor speciale.
Sistemele noastre de deschidere batante asigură izolare termică şi fonică si de asemenea un nivel de performanţă superioară împotriva intemperiilor, oferind în acelaşi timp flexibilitate conform specificaţiilor într-o mare varietate de posibilităţi în funcţie de design şi tipologie a utilizării. Sunt potrivite atât pentru utilizare internă cât şi externă şi oferă o gamă largă de accesorii, mecanisme care să acopere orice cerinţă posibilă.
Sistemele EXALCO acoperă toate nevoile potenţiale ale clientului prin furnizarea de diferite posibilităţi de deschidere: ferestre fixe, fereastră într-unul sau două canate oscilo-batante , uşilor de acces, uşi dublu-batante şi altele.

Tamplarie din aluminiu pentru usi și ferestre glisante

Sistemele glisante sunt utilizate în aplicaţii rezidenţiale, în principal pentru a crea deschideri mari neîntrerupte. Un alt avantaj al sistemelor glisante este faptul că prin utilizare se pot mobiliza elementele fără a optura privelştea, prin urmare, nu afectează funcţionalitatea şi aspectul interior.
Sistemele glisante pot fi furnizate într-un număr multiplu de configuraţii cum ar fi canat dublu pe cale de rulare dublă, canat multiplu pe multiple căi de rulare, canat triplu pe cale de rulare triplă.
Usi de Access
Sistemele de uşi de acces sunt ideale pentru aplicaţii comerciale şi rezidenţiale care combină estetica cu functionalitatea.
Dispun de un design liniar complet cu barieră termică de 34mm din poliamidă, oferind excelente propietăţi termice, fonice şi hidrofobe cu o estetică deosebită.
Sistemul este compatibil cu sistemele de control de acces existente, iar accesul poate fi controlat prin intermediul cititor de carduri, RFID, cititor de amprente sau tastatură.
Perete Cortină
Faţadele formează o componentă integrată a sistemelor complexe care sunt clădirile moderne.
Acestea influenţează în mod direct eficienţa energetică, confortul termic şi vizual în pofida impactului asupra aspectului general al clădirii.
Aluminiul şi sticla este combinaţia optimă pentru faţade eficiente moderne, atât în ceea ce priveşte flexibilitatea în design cât şi eficienţa energetică.
Exalco oferă o varietate de sisteme de faţadă, fie clasic, semi-clasic sau structural, iar gama este completată de sistemele noastre de umbrire şi pot fi combinate cu panouri compozite (ExalcoBond), ceremic, piatră, table de aluminiu şi alte finisaje.
Toate sistemele de faţadă Exalco încorporează garnituri EPDM.
Sisteme de Umbrire
Sistemele de umbrire SOLAR&PERGOLA au un impact major asupra performanţei energetice a oricărui tip de construcţie; precum şi al confortului termic al ocupanţilor acestora prin reducerea acumulării de energie solară şi prin efectul de orbire.
Sistemele de umbrire SOLAR&PERGOLA pot fi furnizate fie ca o soluţie fixă fie mobilă.

Sistem Compartimentări Interioare

ALBIO 107 este sistemul nostru de compartimentare interioară pentru birouri oferind o soluţie economică şi clasică pentru nevoile dumneavoastră , creând în acelaşi timp intimitate necesară datorită nivelului ridicat de separare acustică.
Este potrivit pentru diverse dimensiuni de geam, lambriuri sau alte vitraje şi se poate combina cu uşi cu rame din lemn sau aluminiu, sau cu jaluzele reglabile ale căror mecanisme nu sunt vizibile.
EXALCOBOND
ExalcoBond este un panou compozit din aluminiu care include foi din aluminiu la exterior și un miez interior din materiale diferite care fac obiectul aplicaţiei. ExalcoBond asigură o excelentă planeitate, rezistenţă ridicată și greutate redusă.
ExalcoBond este recunoscut pentru durabilitatea ridicată și greutatea redusă ceea ce îl face soluţia optimă pentru clădiri de birouri, sucursale bancare, spaţii comerciale, şi altele.

Sistem Armonice

ALBIO 106 este un sistem pliant fără izolaţie termică ce oferă o mare funcţionalitate pentru deschiderile mari în cafenele, restaurante sau terase.
Canaturile sunt bi-pliate şi se actionează uşor şi silenţios cu ajutorul unui mecanism de rulare special, la unul sau ambele capete ale deschiderii realizându-se deschideri libere mari şi vederi neîntrerupte către exterior.

Balustrade

Noul sistem de balustrada este compus dintr-un profil rigid de aluminiu, cu rol de suport si incastrare pentru foile de sticla. Acesta ofera solutia perfecta pentru o mai buna sustinere si aliniere, cu fixare pe pardoseala sau pe parapet.
EX-200 este ideal pentru a crea partitii din sticla pentru spatii exterioare sau interioare, publice sau private (balcoane, scari, etc.) Sistemul permite folosirea sticlei duplex 6+6, 8+8, 10+10 cu o inaltime totala de pana la 1100mm.
Profile Industriale
Profile Standard

Profile din aluminiu standard sunt utilizate în domenii precum construcţii pe langa multe alte domenii economice.
Exalco oferă o gamă largă de profile standard, inclusiv ţevi cu secţiune circulară şi rectangulară, cornier, profile U, T, Z, platbandă, profile cu secţiune plină şi multe alte formate standard.

Profile Custom

EXALCO oferă serviciul de proiectare a matriţelor pentru produse personalizate şi servicii de consultanţă pentru clienţii săi industriali înainte de fabricarea matriţelor la specificaţiile exacte. Sistemele speciale EXALCO sunt utilizate în următoarele industrii pentru o gamă largă de aplicaţii: Aviaţie / industria aerospaţială; Industria auto; Industria constructoare de maşini; Industria transporturilor; Industria electrică şi electronică; instalatii HVAC; Mobilier / decoraţiuni.