Sisteme Arhitecturale
tamplarie aluminiu

Tamplarie din aluminiu pentru usi și ferestre

Sistemele de tamplarile din aluminiu batante pentru usi si ferestre sunt principala alegere pentru arhitecti, ingineri si constructori in vederea realizarii constructiilor rezidentiale si constructiilor speciale.
Sistemele Exalco sunt potrivite atat pentru utilizare interna cat si externa, si sunt disponibile in mai multe variante constructive, de la solutii de baza pentru aplicatii standard pana la solutii cu izolare termica si fonica cu performante superioare pentru aplicatii premium si design special. Sunt insotite de accesorii si mecanisme pentru toate tipurile de utilizari: ferestre fixe, fereastre intr-unul sau doua canate oscilo-batante , usilor de acces, usi dublu-batante si altele.

Tamplarie din aluminiu: usi si ferestre glisante

Cel mai des intalnite in aplicatii rezidentiale, pentru deschideri mari vitrate, care sa puna in evidenta exteriorul, sistemele glisante Exalco folosesc profile si accesorii fara a obtura privelistea, fara a afecta functionalitatea si aspectul interior sau exterior. Configuratiile pot fi multiple: canat dublu pe cale de rulare dubla, canat triplu pe cale de rulare tripla, canat multiplu pe mai multe cai de rulare.

Usi de Access

Atat pentru aplicatii comerciale cat si rezidentiale usile de acces Exalco Premium Security Doors au un design liniar complet, cu bariera termica de 34mm din poliamida, cu proprietati termice, fonice si de hidroizolatie de inalt nivel si vin cu o estetica versatila, usor adaptabila oricarui tip de design. Sistemele de usi de acces Exalco sunt compatibile cu sisteme de control de acces existente care pot fi controlate prin sisteme Smart Home – cititor de carduri RFID, de amprente sau tastatura.

Perete Cortina – Fatade

De-a lungul timpului sistemele de pereti cortina au fost adaptate pentru cerintele cladirilor moderne. Sistemele de aluminiu si sticla sunt materialele de baza in componenta fatadelor cortina insa ele trebuie puse in opera indeplinind cerinte complexe de eficienta energetica si estetica vizuala.
Sistemele de fatada Exalco sunt gandite si testate in laboratoarele noastre intr-o varietate mare: sisteme clasice, semi-structurale, structurale sau in combinatii cu diverse panouri compozite, ceramice, de piatra, etc.

Sisteme de Umbrire

Ultimii ani ne-au adus problema incalzirii globale, confortul termic si reducerea de consum energetic in vederea climatizarii interiorului. Exalco a dezvoltat sisteme de umbrire care vin sa solutioneze cerintele de confort si consum energetic.
Fie sisteme fixe, fie sisteme mobile, Exalco SOLAR&PERGOLA ofera sisteme adaptate cerintelor tehnice si estetice.

Sistem Compartimentări Interioare

Aveti un spatiu interior si il doriti compartimentat? Exalco DIVIBOX este un sistem gandit si testat special pentru compartimentarea spatiilor interioare. Spatiile separate cu acest sistem pot avea intimitate acustica si vizuala prin folosirea unui tip de geam special ales sau alta solutie de panouri translucide sau opace.
Peretii construiti cu DIVIBOX se pot combina cu usi cu diverse tipologii de rame sau pot fi accesorizati cu jaluzele reglabile cu mecanisme invizibile.

Daca va doriti un sistem de placare din aluminiu, EXALCOBOND este solutia oferita de Exalco. Panoul compozit din aluminiu cu foi de aluminiu si miez interior special are o excelenta planeitate, rezistenta si o greutate redusa.

Balustrade

Protectia la caderea in gol este unul din subiectele atent analizate in aplicatiile arhitecturale si Exalco a dezvoltat ca solutie pentru acest aspect sistemul EX-200, ideal pentru partitii de sticla publice sau private. Sistemul este format din profil rigid de aluminiu si sticla folosita este laminata (tip duplex) de diverse grosimi si dimensiuni cu inaltime de pana la 1100mm.

Profile Industriale
Profile Standard

Profile din aluminiu standard sunt utilizate în domenii precum construcţii pe langa multe alte domenii economice.
Exalco oferă o gamă largă de profile standard, inclusiv ţevi cu secţiune circulară şi rectangulară, cornier, profile U, T, Z, platbandă, profile cu secţiune plină şi multe alte formate standard.

Profile Custom

EXALCO oferă serviciul de proiectare a matriţelor pentru produse personalizate şi servicii de consultanţă pentru clienţii săi industriali înainte de fabricarea matriţelor la specificaţiile exacte. Sistemele speciale EXALCO sunt utilizate în următoarele industrii pentru o gamă largă de aplicaţii: Aviaţie / industria aerospaţială; Industria auto; Industria constructoare de maşini; Industria transporturilor; Industria electrică şi electronică; instalatii HVAC; Mobilier / decoraţiuni.